Gør noget, der gør noget – bestil jeres gratis byggepladsbannere

Gør noget, der gør noget – bestil jeres gratis byggepladsbannere

Dansk Byggeri og 3F har igennem det sidste år i regi af Byggeriets Uddannelser kørt kampagnen ’gør noget, der gør noget’. Med kampagnen ønsker vi, at flere unge skal få øjnene op for de mange muligheder, der er i en uddannelse inden for bygge- og anlæg.

Flere har efterspurgt muligheden for at støtte kampagnen på byggepladser og skoler. Derfor kan medlemmer af Dansk Byggeri, lokale uddannelsesudvalg og skoler nu gratis bestille kampagnebannere i forskellige størrelser – lige til at sætte på skurvognen, containeren, stilladset eller byggepladshegnet.

Design jeres eget banner

I bestillingen er det muligt at vælge imellem en række billeder af kampagnens unge-profiler inden for tømrer-, gulvlægger-, tækkemands-, murer-, stenhugger-, anlægsstruktør-, bygningsstruktør-, brolægger- og tagdækkerfaget med tilhørende billede, overskrift og farve.

Herudover er det muligt at sætte eget logo på bannerne samt en kort tekst efter eget valg – ex ’Vi søger lærlinge’ eller ’Vi har lige nu x-antal lærlinge på pladsen’ – ordet er frit.

Bestilling

Når det unikke banner er sammensat, trykkes der blot på bestillingsknappen og så er der sørget for både tryk- og levering.

Bestil dit byggepladsbanner hér

 

(original foto af Axel towers-byggeplads: Michael Bonnevie)