Byggeriets Uddannelser søger kontorelev i specialet administration

Byggeriets Uddannelser søger kontorelev i specialet administration

Har du lyst til at få en afvekslende uddannelse i et uddannelsespolitisk sekretariatsmiljø?
Gennem din uddannelse vil du komme til at arbejde tæt sammen med engagerede kolleger omkring servicering, administration og udvikling af en række af Bygge- og Anlægsbranchens uddannelsesudvalg.

Stillingen

Du vil som administrationselev naturligt og fleksibelt indgå i arbejdet i Byggeriets Uddannelser. Du vil følge en uddannelsesplan, som sikrer, at du kommer rundt i hele organisationen og er med til at løse mange forskellige typer af opgaver. Du vil blandt andet skulle varetage betjening på telefon og mail for vores samarbejdspartnere, sagsbehandling af opgaver indenfor vores uddannelser, udarbejde forskellige statistikker samt indgå en periode i vores økonomiafdeling.

Kort sagt – når du er færdig med din uddannelse hos os, vil du kunne varetage de fleste opgaver en administrativ medarbejder skal kunne fremadrettet.

Vi forventer, at du

  • har bestået HG2, HHX eller anden relevant uddannelse
  • er god til dansk retskrivning
  • er fortrolig med MS-Office-pakken
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • udviser ansvar og kan møde til tiden

Vi tilbyder
  • selvstændigt job med egne ansvarsområder
  • faglig og personlig udvikling
  • fleksibel arbejdsplads
  • professionelle administrative arbejdsgange
  • hyggelig uformel omgangstone og god kollegial sparring

Vi lægger, som organisation, stor vægt på trivsel og arbejdsglæde, og glæder os til at modtage din ansøgning.
Tiltrædelse i februar 2021. Dato aftales ved ansættelse.

Interesseret
Send din ansøgning samt CV og vedlæg eksamens- eller årskarakterer samt eventuelle udtalelser uden personfølsomme oplysninger pr. e-mail til Linda Plougmann på lp@bygud.dk.

Ansøgninger skal være modtaget senest kl. 12.00, mandag den 7. december 2020.
Alle ansøgningerne vil blive behandlet diskret, gennemgået af et ansættelsesudvalg og slettet når en ansættelse er på plads.
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 51, 2020.

For yderligere oplysninger kontakt: Sekretariatschef Torsten Lindum Poulsen på tlf. 35 87 87 39 eller elevansvarlig Sussi B. Johansen på tlf. 35 87 87 23.

Byggeriets Uddannelser, Bygmestervej 5, 2. sal, 2400 København NV.

Byggeriets Uddannelser er etableret af Fagligt Fælles Forbund (3F) og DI Dansk Byggeri med det formål at samle kræfterne på bygge- og anlægsområdet, for derigennem at opnå større gennemslagskraft for byggeriets uddannelsesmæssige synspunkter. Sekretariatet servicerer en række udvalg, der har uddannelsesansvaret for en lang række erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser inden for bygge- og anlægsområdet. Sekretariatet har 26 medarbejdere.