Talentcamp 2019 blev en stor succes

35 unge fra struktør-, tømrer- og murerfaget deltog i uge 8 i en uges fælles talentcamp arrangeret af Roskilde Tekniske Skole, CELF, EUC Nordvestsjælland, EUC Sjælland og ZBC med støtte fra Johannes Fogs Fond. Både skolefolk og elever havde en god og lærerig uge, hvor fordybelse, teknisk snilde og samarbejde fyldte programmet for talenterne.

For Mathias Vork, der er tømrerelev på 2. hovedforløb, bød ugen både på faglige udfordringer og nye bekendtskaber på tværs af skoler og skoleforløb.  

”Da jeg hørte om talentcampen, syntes jeg, at det lød spændende – og det har det virkelig været. Vi har fået to opgaver, der har udfordret og udviklet mig fagligt. Til daglig arbejder jeg ikke så meget med træ, så i løbet af ugen har jeg fået arbejdet med min præcision, og jeg har lært en hel ny teknik. Og både materialer og arbejdsforhold været rigtig gode. Også socialt har det fungeret godt. Selvom vi ikke kendte hinanden på forhånd, har vi arbejdet godt sammen og har kunne lære meget af hinanden. Jeg vil klart anbefale andre elever at deltage næste år – det har været en stor oplevelse.”