Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Sepatec

Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Sepatec

For andet år i træk er Sepatec sponsor ved DM i Skills ved tækkemændenes konkurrence. Sepatec er effektiv brandsikring til stråtag. Bag produktet står tækkevirksomheden Carlo F. Christensen. Thor Christensen, søn af Carlo F. Christensen og driftsansvarlig i Sepatec, fortæller her, hvorfor Sepatec har valgt at støtte talentudviklingen inden for tækkefaget ved at sponsorere både økonomisk og materielt.

”Vi er glade for at være sponsorer ved DM i Skills. Vi tror på, at konkurrencen er med til at skabe både energi i faget og er med til at hæve den i forvejen høje overlægger, der er i uddannelsen. Herudover ønsker vi at sende et signal til de unge om, at vi er et fag i udvikling.”

Hvad forventede I at få ud af sponsoratet og har det levet op til jeres forventninger?

”Udover at støtte talentudviklingen ved Skills, så håber vi da også, at vi med vores sponsorat får anerkendelse i branchen. Og hvis den anerkendelse også forankrer sig i loyalitet overfor vores produkter, så er det selvfølgelig rigtig godt. Skills er et godt udstillingsvindue, og selvom det måske er begrænset, hvor mange fra tækkebranchen, der kommer forbi, så er dialogen med eleverne og deres praktikvirksomheder det hele værd. Vi støtter op om faget og eleverne, og det er i sig selv et vigtigt signal for os at få sendt.”

Vil I anbefale andre at blive sponsorer?

"Det vil vi. Det er super vigtigt, at vi fortsætter med at udfordre hinanden, og de unge synes, at det er fedt - og det er jo i sidste ende også dem, der bliver vores kunder fremadrettet. Så det er en investering i fremtiden i mere end en forstand.”

(Fotos: Per Daugaard/SkillsDenmark)