Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: KPK Døre og Vinduer

Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: KPK Døre og Vinduer

I KPK Døre og Vinduer har man fokus på respekt. Respekt for håndværksmæssige traditioner og respekt for det gode håndværk. Derfor vælger KPK Døre og Vinduer igen i år at sponsorere tømrerfaget ved DM i Skills.

Helle Riisager, marketingkoordinator i KPK Døre og Vinduer, fortæller her, hvordan respekt og talentudvikling hænger sammen med virksomhedens værdier.

Hvorfor har I valgt at sponsorere tømrerfaget ved DM i Skills?

”Vi startede med at sponsorere bygningssnedkerne ved DM i Skills og sidste år udvidede vi til også at støtte tømrerfaget, idet begge fag passer godt til os.

DM i Skills er med til at sætte fokus på det gode håndværk og betydningen af at tage en erhvervsuddannelse – og det vil vi gerne støtte op omkring.”

Hvad har I fået ud af at sponsorere fag ved DM i Skills?

”Ved at sponsorere fag ved DM i Skills er vi med til at muliggøre og fortælle den gode historie omkring erhvervsuddannelser og de talenter, der er i uddannelserne. Det er fantastisk at følge de unge mennesker, og så giver det rigtig godt i forhold til netværk med både deltagere, skoler og andre virksomheder. Her er Skills en god måde at samles om talentudviklingen. Og netop fokus på ”fremtidens stjerner” og respekten for håndværket er en vigtig del af vores virksomhedsstrategi.”

Hvordan er jeres oplevelse af Skills?

”Udover at det er et sympatisk event, er det også en stor oplevelse. Det kan sammenlignes med de store sportsevents, hvor der virkelig arbejdes igennem i en kulisse af feststemning. Det er spændende konkurrencer, hvor man som tilskuer kommer tæt på, men som stadig afvikles på elevernes præmisser under ordentlige arbejdsforhold.”

Vil I anbefale andre at støtte talentudviklingen ved Skills?

”Det vil vi helt bestemt. Skills giver os masser af positiv omtale, og det er i alles interesse, at flere får lyst til at tage en erhvervsuddannelse. Vi er glade for at være Skills-sponsor, fordi det passer godt sammen med vores værdier og ønske om at støtte og fremme godt dansk håndværk."

(Fotos: Per Daugaard/SkillsDenmark.)