Hvorfor blive fagsponsor ved Skills - ROCKWOOL

Hvorfor blive fagsponsor ved Skills - ROCKWOOL

ROCKWOOLs produkter bliver brugt over hele verden, og som dansk virksomhed med stolt fokus på godt håndværk er virksomheden til næste år at finde på tagdækkernes og de tekniske isolatørers konkurrencestand ved DM i Skills 2020.

ROCKWOOL er både hoved- og materialesponsor, og den danske forretningsdirektør Nina Dencker Nielsen glæder sig:

”At være sponsor ved DM i Skills for tagdækker- og teknisk isolatørfaget er meget vigtigt for os. Som førende leverandører af produkter til energieffektive byggerier i Danmark ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at støtte op om de unge og de faglige erhvervsuddannelser. Vi har stor respekt for det faglige håndværk og vil gerne investere både vores tid, viden og produkter, så vi sammen kan være med til at skabe gode, fremtidssikrede løsninger i byggeriet.

Gennem vores sponsorat ønsker vi at skabe mere opmærksomhed på de mange fordele, der er med vores produkter i forhold til ex at sikre bæredygtigt byggeri, fugt- og brandbeskyttelse, støjregulering og muligheder for genanvendelse. De fordele kommer deltagerne til at arbejde aktivt med. Vi ved, at det gode håndværk er mere end produkterne – det handler naturligvis også om, at have styr på, hvordan man monterer dem korrekt. Og det har de dygtige elever ved Skills.

ROCKWOOL var også med ved DM i Skills 2019 i form af en kommerciel stand. Det var en rigtig god oplevelse, hvor vi fik en dialog med en bred kreds af folk, som er vigtige for os at komme i kontakt med. Det var en god mulighed for at tale med både mestre og elever om vores produkter og få input til fremtidige løsninger med fokus på bæredygtighed i et bredere perspektiv. Så vi er meget glade for at være tilstede og deltage aktivt i DM i Skills 2020."