Hvorfor blive fagsponsor ved Skills- Næstved Flisecenter

Hvorfor blive fagsponsor ved Skills- Næstved Flisecenter

Næstved Flisecenter har igennem 40 år støttet lokalsporten og –kulturen og har nu også indgået et hovedsponsorat af flisemurernes konkurrencer ved DM-, EM- og VM i Skills 2020/2021.

Salgs- og Marketingkonsulent i Næstved Flisecenter, Martin Jensen, glæder sig over sponsoratet.

Hvorfor har I valgt at være hovedsponsor for flisemurernes Skills-konkurrencer?

”DM i Skills er et fantastisk set up. Jeg oplevede DM i Skills for første gang, da det blev afholdt i Næstved i foråret, og det var en stor oplevelse. Der var en helt særlig atmosfære - og så var det en genial flisemureropgave med Næstveds våbenskjold. Det håndværksmæssige er tydeligvis helt i top, og det vil vi selvfølgelig gerne være en del af. Skills-sponsoratet er en super mulighed for os for at slå et slag for erhvervsuddannelserne generelt og flisemurerfaget mere specifikt, hvor vi jo finder vores primære kunder.”

Hvilke forventninger har I til sponsoratet?

”Som virksomhed har vi en lang tradition for at sponsorere både kultur og sport, og nu er vi stolte af, at vi også kan gøre en forskel for erhvervsuddannelserne. Vi bruger sponsoratet aktivt i vores markedsføring, for vi vil selvfølgelig gerne promovere virksomheden, men det er egentlig ikke det primære. Vi glæder os over, at vi har fået muligheden for at støtte flisemurerfaget nationalt og internationalt, både ved Danmarksmesterskaberne, og når deltagerne skal videre til både EM og VM. Vi har igennem mange år hjulpet vores lokale erhvervsskole med materialer op til DM, og nu er det fedt at udvide sponsoratet og dermed kunne være med lokalt, nationalt og internationalt.”

Vil I anbefale andre at blive sponsorer ved Skills?

”Absolut. For det første er det en god mulighed for at profilere sig i branchen, men først og fremmest handler det om fremtidens faglærte. Jo flere vi er til at bakke op om erhvervsuddannelserne, jo bedre er det for os alle.”