Gør noget, der gør noget

Gør noget, der gør noget

Der bygges som aldrig før i Danmark. 3F og Dansk Byggeri lancerer i regi af Byggeriets Uddannelser kampagnen ’Gør noget, der gør noget’.

Mange unge har fortsat kun øje for gymnasiet efter folkeskolen og kan derfor overse de mange muligheder for job, kreative udfordringer, indflydelse på fremtidens bæredygtige samfund, gode lønninger og videreuddannelse, der ligger i at tage en uddannelse inden for bygge- og anlæg.

Derfor lancerer organisationerne 3F og Dansk Byggeri nu kampagnen ’Gør noget, der gør noget’. Ønsket er, at flere unge skal opdage, at det at vælge en erhvervsuddannelse både giver mulighed for frisk luft, store planer og et arbejde alle nyder godt af.

Kampagnen bliver lanceret, der hvor de unge selv er – på folkeskolerne, på Facebook, Instagram, Youtube samt hjemmesiden gørnoget.nu. Til kampagnen er der også blevet produceret film, der viser tre unge mennesker, som er under uddannelse til hhv. tømrer, murer og bygningsstruktør. Filmene viser et andet og mere nuanceret billede af, hvem de er som personer både under og udenfor deres uddannelser.

”Det er vigtigt, at de unge i deres valg af ungdomsuddannelse får øjnene op for de muligheder, der er ved at vælge en erhvervsuddannelse. For mange unge handler valget af uddannelse ikke om, hvad de skal blive – men hvem de kan blive. Her er en erhvervsuddannelse en fantastisk mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt – en mulighed for at gøre noget, der gør noget, for både sig selv og andre” siger sekretariatschef i Byggeriets Uddannelser, Torsten Lindum Poulsen.

Find kampagnematerialer her