Workshopsdage i iPraxisforløb med Byggeriets Uddannelser og forlaget Praxis

Workshopsdage i iPraxisforløb med Byggeriets Uddannelser og forlaget Praxis

Digitale læringsmuligheder på bygge- og anlægsuddannelserne – hvordan, hvorfor og hvornår?

Tilmeld dig hér

Uddannelsesmulighederne udvikler sig meget hurtigt. IT er nu en selvfølgelighed fra folkeskolernes første trin til de videregående uddannelser.
Som det seneste arbejdes der nu med krav om brug og implementering af digitale læringsplatforme i uddannelsessystemerne.
Bygge- og anlægsuddannelserne har længe været i gang med omstilling til IT-støttet læring, så det er en fast del af erhvervsskolernes dagligdag.
Digitaliseringen vil fremover give helt andre muligheder for at præsentere undervisningsmaterialer og gennemføre undervisningen på erhvervsskolerne.

Byggeriets Uddannelser er sammen med forlaget Praxis langt fremme med at udvikle en række digitale læringsforløb til undervisning i uddannelserne til tømrere, murere og struktører.

Det er nu så langt, at det er aktuelt at lave en ordentlig præsentation af mulighederne og brug af den digitale platform.

Der bliver således afviklet 6 regionalt fordelte eftermiddage med workshops specielt for faglærere fra de mange skoler, der har uddannelserne.

Vi tror på, at hands-on er den bedste form for præsentation.

På workshoppen vil I få en introduktion af det allerede udviklede og møde nogle af de udviklere og brugere, der allerede er i gang med at bruge de digitale muligheder.
Forlaget vil samtidigt præsentere brugen af den digitale platform praxisOnline med særlig vægt på værktøjerne til at afvikle, bygge og redigere forløb – og ikke mindst give mulighed for selv at ”rode” med det og få lidt vejledning.

Alle dage er fra kl. 14 – 17 med ca. 25 deltagere hvert sted i lokaler med adgang til PC’ere og en bid brød.

4. december. SDE, Odense
14. januar. AMU Nordjylland, Aalborg
17. januar. Celf, Nykøbing Falster
18. januar. Learnmark, Horsens
22. januar. EUC Nordvestsjælland, Holbæk
24. januar. EUC Syd, Aabenraa

Det er gratis at deltage.

Da der er pladsmæssige begrænsninger vil det være først-til-mølleprincippet, der gælder.

Venlig hilsen
Byggeriets Uddannelser og Forlaget Praxis.