Tagdækkeruddannelsen tager på dyrskue

Tagdækkeruddannelsen tager på dyrskue

Tagdækkeruddannelsen mangler elever. Det vil det lokale uddannelsesudvalg på EUC Nordvestsjælland og Roskilde Tekniske Skole i samarbejde med det faglige udvalg gøre noget ved. Udvalgene forsøger sig nu med rekruttering af unge til uddannelsen på mere utraditionelle steder.

Således er Tagdækkeruddannelsen at finde på Roskilde Dyrskues Erhvervsudstilling d. 8. – 10. juni 2018. Her vil publikum på nærmeste hold kunne opleve svende og lærlinge arbejde med tagdækning, og der vil være rig mulighed for selv at prøve kræfter med faget, tale med uddannelseskonsulenter og få kontakt med praktikvirksomheder.

Formålet er at vise og tiltrække de unge, der endnu ikke har valgt deres uddannelse, at uddannelsen til tagdækker giver gode beskæftigelses- og udviklingsmuligheder.

”Det er første gang, at tagdækkeruddannelsen er at finde på Roskilde Dyrskue, og vi håber, at vi i øjenhøjde med publikum kan vise, hvad vi arbejder med på toppen af dansk byggeri - der hvor vi dagligt udfører kvalitets- tagdækning med stor faglig stolthed. Vi glæder os til at møde publikum og især de unge mennesker, og der vil være mulighed for, at alle kan opleve faget på nærmeste hold”, fortæller Helge Hansen fra det Lokale Uddannelsesudvalg for Tagdækkeruddannelsen.

Tid og Sted:
8.-10. juni 2018

Roskilde Dyrskue
Darupvej 19
4000 Roskilde

Standnummer 645

Se mere på: www.roskildedyrskue.dk

Kontakt for yderligere information:
Det Lokale Uddannelsesudvalg for Tagdækkeruddannelsen

Helge Hansen: 40170294/ helge.hansen@3f.dk