Europamesterskaberne for teknisk isolatørelever 2016

Når Europamesterskabet for teknisk isolatørelever/ unge håndværkere for 12. gang løber af stablen, er det igen i år med dansk deltagelse.

For første gang foregår konkurrencen i sjak, og Danmark bliver repræsenteret af to af Danmarks bedste teknisk isolatørelever, hhv. dette års Danmarksmester Patrick Guldberg Rasmussen fra Delta Isolering og Peter Kjær Nielsen fra Norisol, begge fra EUC Nordvestsjælland.

Mesterskabet, der bliver arrangeret af Den Internationale Forening for Teknisk Isolering, løber hvert 2. år, og bliver i år afholdt d. 11. – 12. maj i Køln. Her skal Patrick Guldberg Rasmussen og Peter Kjær Nielsen dyste mod teknisk isolatørelever/ unge håndværkere fra Schweiz, England, Tyskland, Polen, Holland, Østrig, Frankrig, Norge og Tyskland.

Konkurrencen bliver afholdt i messecentret Cologne Exhibition Centre, og bliver en del af en større industri-isoleringsmesse, hvor branchefolk fra hele verden vil have fokus på nye teknologier og produkter og ikke mindst stifte bekendtskab med nogle af de bedste isoleringselever i Europa.

Arrangørerne bag messen forventer et besøgstal på over 6000 branchefolk fra mere end 35 lande.

Uddannelseskonsulent i Byggeriet Uddannelser, John Hvass, ser meget frem til Europamesterskaberne:

"Den danske teknisk isolatøruddannelse er en af de bedste i verden, men det er altid spændende og lærerigt at opleve, hvordan andre lande griber uddannelsen an.

Herudover er arrangementet en enestående mulighed for vores sponsorer for at få præsenteret deres virksomhed i et professionelt miljø. Den danske Tekniske Isoleringsbranche er kendetegnet ved innovation og kreative løsninger – både på uddannelsesområdet og ude i virksomhederne, og det har vi en fantastisk mulighed for at vise til Europamesterskaberne i Køln."

Europamesterskaberne er sponsoreret af Det Faglige Udvalg for Isoleringsfaget, Fagligt Fælles Forbund, Dansk Industri, Norisol, Delta Isolering og Isover

 

 ffu iso3fdansk industri

norisol delta logo

isover logo