PRAXIS Undervisningspris 2014

Undervisningsprisen fra PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag gik i år til struktørfaglærer Kenneth Tanddrup Jensen, EUC Sjælland. Fokus er i år på den moderne håndværkers læring.

Prisen går til en underviser, der på fornem vis har evnet at inddrage IT med et didaktisk perspektiv i undervisningen og samtidig udnytte IT kreativt til mange forskellige læringsmæssige formål.

Dommerpanelet bestod af Lars Kunov fra Danske Erhvervsskoler, Birgitte Johansen fra Uddannelsesforbundet og Thomas Skytte Adm. direktør fra PRAXIS.

I indstillingen fra Astrid Dahl, Direktør i EUC Sjælland hedder det, at Kenneth Tanddrup Jensen er en oplagt kandidat, da han er indbegrebet af en ildsjæl.

Udover diplomet for Undervisningsprisen modtog Kenneth Tandrup Jensen, som en del af prisen også af et rejselegat på 30.000 kr.

Selve prisuddelingen fandt sted på Uddannelsesforbundets kongres i lørdags den 15. november 2014 på Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Tak til Kenneth Tandrup Jensen

Her holdt Thomas Skytte Adm. direktør fra PRAXIS en tale og begrundede, hvorfor de har valgt Kenneth til PRAXIS undervisningspris 2014:

”En ildsjæl, der hele tiden har sit fokus på elevernes trivsel og læring, som har formået at få IT ned i øjenhøjde. En underviser som omsætter fagligt stof til en visuel form og finder alternativer. Han har ganske enkelt vækket interessen for den digitale verden hos størstedelen af skolens øvrige undervisere – til gavn for eleverne. Ingen mennesker kan klare alt -  men nogle gør bare en stor forskel”.

Kenneth takkede for prisen og forklarede, hvordan han har arbejdet med IT i undervisningen har brugt YouTube til læringsfilm og hvordan de har brugt undervisningsplatformen under navnet ”Moodle” til at understøtte undervisningen.

Kenneth takkede også sin leder Astrid Dahl, Direktør i EUC Sjælland og kollega Tina Briting og ikke mindst sin familie, som har støttet op om hans arbejde.

Ved overrækkelsen af prisen var også TV2 Øst for at filme til en programserie, der hedder ”Kender du en? ”. Det er datteren Simone, som har indstillet sin far Kenneth Tandrup Jensen til udsendelsen. Programmet bliver vist den 28. november 2014 på TV2 Øst.

Billede tekst

Prismodtager Kenneth Tandrup Jensen fra EUC Sjælland sammen med adm. dir. Thomas Skytte fra PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag, direktør Astrid Dahl og kolleger fra EUC Sjælland samt Kenneths datter og hustru.