Nu er Skills-deltagere fra Byggeriets Uddannelser klar

Deltagerne til DM i Skills 2015 er nu fundet. Skolemesterskaberne og de regionale mesterskaber er veloverstået og fagene anlægsstruktør, bygningsstruktør, brolægger, flisemurer, gulvlægger, murer, tagdækker, teknisk isolatør og tømrer har fundet frem til de elever, som skal deltage ved DM i Skills 2015.

DM i Skills 2015 skal denne gang foregå i Bella Centeret i København. Sidste år blev DM i Skills afholdt i Aalborg – Gigantium, hvor der var flere end 42.000 besøgende. Forventningerne til DM i Skills i Bella Center i København er høje, og derfor regner arrangørerne med, at der vil komme endnu flere gæster end sidste gang ikke mindst fordi, der også taget initiativer til at lokke flere gæster til Bella Centeret.  

Region Hovedstaden har som noget nyt arrangeret en forældreaften målrettet folkeskoleelever og deres forældre, der giver dem mulighed for at høre om erhvervsuddannelserne, og samtidig prøve kræfter med fagene og få et måltid mad tilberedt af elever fra Hotel & Restaurantskolen. Der afholdes også en Skills Stafet, hvor forventningen er, at mindst 19.000 8. klasseelever om fredagen vil besøge DM i Skills.

DM i Skills 2015 bliver åbnet torsdag den 8. januar af:

  • Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark, som byder velkommen
  • Sophie Hæstorp Andersen, regionsrådsformand i Region Hovedstaden, som byder velkommen på vegne af værtsregionen
  • Frank Jensen, overborgmester i København, som byder velkommen på vegne af værtskommunen
  • Statsminister Helle Thorning-Schmidt, som åbner DM i Skills

Du kan læse programmet for DM i Skills 2015 her.

Du kan finde Byggeriets Uddannelsers deltagere her.