DM for anlægsgartner- og brolæggerlærlinge skydes i gang i august

DM for anlægsgartner- og brolæggerlærlinge skydes i gang i august

Godt nok er DM i Skills aflyst, men det forhindrer ikke anlægsgartnere og brolæggere i at dyste i smukt håndværk, faglighed og præcision, når vi rammer august.

De Faglige Udvalg for brolæggerne og anlægsgartnerne har nemlig besluttet at afholde Danmarksmesterskaberne for anlægsgartnerlærlinge og brolæggerlærlinge, hvor i alt 14 af landets kommende og dygtigste faglærte indenfor de grønne og grå områder skal vise deres færdigheder.

Det sker ved Have & Landskab - Skandinaviens største fagudstilling indenfor det grønne område - der afholdes fra den 25. – 27. august 2021 ved ZBC Slagelse.

Læs mere om Have & Landskab

De dygtige håndværkere får besøg af flere end 11.000 gæster

Have og Landskab kan byde flere end 11.000 interesserede velkomne til tre dage med inspirerende udstillinger, vidensdeling, netværk og ikke mindst konkurrencer.

Uddannelseskonsulenterne i Byggeriets Uddannelser, Jette Christiansen og John Hvass, der til daglig sekretariatsbetjener de respektive faglige udvalg ser meget frem til august, når fagene igen kan vises frem:

”Vi er glade for, at vi, som et rigtig godt alternativ til DM i Skills, kan komme på Have og Landskab og præsentere dygtige håndværkere og fagenes spændende muligheder. Både anlægsgartner- og brolæggerlærlinge er i fuldgang med at øve sig ude på skolerne. Og i dagene op til Have og Landskab vil de gøre klar på udstillingsstandene i Slagelse, så de mange besøgende allerede på selve åbningsdagen kan se, hvordan projekterne er ved at tage form.”

Have og Landskab er åbent for alle, men man skal huske at erhverve sig en gratis billet. Til gengæld kan man ud over Danmarksmesterskaberne for anlægsgartnerne og brolæggerne se frem til masser af spændende minikurser, vilde haver, højintensivt minilandbrug og at få indblik i alt det nyeste der rør sig indenfor det grønne område.

Læs også "DM i anlægsgartneri kommer til Have & Landskab ´21"